Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás

Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás, kontroll röntgennel

Biolase fogászati lézer segítségével eltávolítjuk a sérült fogfelszínt, a fog egészséges részeinek károsítása nélkül. A lézerfejre egy speciális végződést helyezünk, amellyel a teljes gyökércsatorna felületén elpusztítjuk a baktériumokat. A mikroszkópos eljárásnak köszönhetően fertőtlenítjük a fogat, illetve célirányosan, milliméter pontossággal távolítjuk el a fájdalmat okozó, fertőzött fogbelet, valamint a gyulladást okozó baktériumokat a fog belsejéből. A kontrollon röntgen segítségével is ellenőrizzük a kezelés sikerességét, hatékonyságát.

Árazás

Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás

Mikroszkópos, lézeres gyökércsatorna tágítás 65 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)