iPlus lézeres rezekció - molar (palatinális gyökér, klasszikus fúró)

Szájpadlás felőli gyökércsúcs eltávolítás klasszikus fúróval és iPlus lézerrel

Az iPlus lézeres rezekció hatékony és kíméletes megoldást nyújt a hátsó őrlőfogaknál lévő gyökércsúcs eltávolítására. A világelső Biolase fogászati lézer segítségével az eljárás kíméletes. A szájpadlás felől nehezen megközelíthető gyökércsúcs miatt, a maximális hatékonyság érdekében a lézeres kezelés mellett hagyományos, klasszikus fúrós kezelést hajtunk végre. A lézeres eljárás után rövidebb a gyógyulási időszak, a duzzanat és a fájdalom jelentősen csökkenthető. Az iPlus lézeres rezekció a molar (palatinális gyökér) eltávolítására is hatékonyan alkalmazható.

Árazás

iPlus lézeres rezekció - molar (palatinális gyökér, klasszikus fúró)

iPlus lézeres rezekció - molar (palatinális gyökér, klasszikus fúró) 50 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)