iPlus lézeres rezekció - molar (buccális gyökerek) + retrográd gyökértömés

Lézeres gyökércsúcs eltávolítás hátsó őrlőfogaknál, gyökértöméssel? Lézeres rezekció Biolase Waterlase iPlus-szal

Az iPlus lézeres rezekció hatékony és kíméletes megoldást nyújt a hátsó őrlőfogaknál lévő gyökércsúcs eltávolítására. A világelső Biolase fogászati lézer segítségével az eljárás sokkal kevésbé invazív, mint a hagyományos fúróval történő gyökérkezelés. A lézeres eljárás után rövidebb a gyógyulási időszak, a duzzanat és a fájdalom jelentősen csökkenthető. Az iPlus lézeres rezekció a molar (buccális gyökerek) eltávolítására is hatékonyan alkalmazható. A kezelést retrográd gyökértöméssel zárjuk a lehető legjobb eredmény érdekében.

Árazás

iPlus lézeres rezekció - molar (buccális gyökerek) + retrográd gyökértömés

iPlus lézeres rezekció - molar (buccális gyökerek) + retrográd gyökértömés 85 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)