iPlus lézeres rezekció - front és retrográd gyökértömés

Lézeres gyökércsúcs eltávolítás elülső fogaknál, gyökértöméssel? Lézeres rezekció Biolase Waterlase iPlus csúcskészülékkel.

Az iPlus lézeres rezekció kiváló megoldást nyújt az elülső fogaknál lévő gyökércsúcs eltávolítására. Az innovatív, lézeres technológiának köszönhetően az eljárás sterilebb, kisebb mértékű vérzéssel és kellemetlenséggel jár. A világelső Biolase fogászati lézer hatékonyan vágja a szöveteket; sokkal gyorsabb és kíméletesebb, mint a hagyományos fúró. A kezelés és a gyógyulás ideje is rövidebb, egy héttel a műtét után már alig van jele duzzanatnak.

Árazás

iPlus lézeres rezekció - front és retrográd gyökértömés

iPlus lézeres rezekció - front és retrográd gyökértömés 55 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)