Komplex digitális 3D kezelési terv

Invisalign kezelések tervezése a legmodernebb digitális 3D technológiával

Az Invisalign komplex, 3D-s, digitális kezelési terve lehetővé teszi, hogy előre láthassa, hogyan fog kinézni fogazata és mosolya a kezelés után. A digitális tervezési folyamat során az Ön fogszabályozási problémáit alaposan elemzik, majd a mesterséges intelligenciával megtámogatott program segítségével olyan 3 dimenziós vizualizációkat hoznak létre, amelyek pontosan bemutatják, hogy az egyes fázisokban hogyan fog alakulni a fogazat. Amennyiben Invisalign láthatatlan fogszabályozásra készül, a digitális 3D kezelési terv lehetőséget ad arra, hogy előre lássa a kezelés időtartamát, költségeit, valamint a tervezett eredményeket.

Árazás

Komplex digitális 3D kezelési terv

Komplex digitális 3D kezelési terv 30 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)