4+1 BTI implantátum + műtéti díj+ lézeres biostimuláció 3 alkalom

4+1 BTI Fogimplantátum Csomag: A modern technológia és a tartósság tökéletes ötvözete

A kedvezményes 4+1-es BTI fogimplantátum csomag ideális választás több fog hiányának kompromisszummentes pótlásához. Az implantátumok kiváló minőségűek és rendkívül tartósak, melyek garantálják a hosszú távú sikerességet. A modern technológiának köszönhetően a beültetés gyors és fájdalommentes, a beültetést követően pedig a 3 alkalmas lézeres biostimuláció segíti az implantátumok tökéletes rögzülését és a gyorsabb gyógyulást. A kedvezményes csomag ára az implantátumok és a műtéti díj mellett a lézeres biostimuláció díját is tartalmazza, így teljes körű ellátást biztosít, ha több fog hiányával küzd.

Árazás

4+1 BTI implantátum + műtéti díj+ lézeres biostimuláció 3 alkalom

4+1 BTI implantátum + műtéti díj+ lézeres biostimuláció 3 alkalom 960 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)