Restauráció (kompozit) iPlus lézeres felületkezeléssel - 1 felszín

Fogszínű restauráció tömés lézeres felületkezeléssel

A kompozit fogtömés során szakképzett fogorvos kollégánk eltávolítja a rosszul megőrzött, sérült vagy károsodott foganyagot, majd a fogat kompozit anyaggal tölti fel. Az iPlus lézeres felületkezelés alkalmazásával a fogfelület előkészítése hatékonyabban és precízebben történik, így a fogtömés tartósabb és esztétikusabb eredményt nyújt. A lézeres felületkezelésnek köszönhetően a foganyaghoz való tapadás fokozódik, a fogtömés pedig a fog eredeti anatómiáját adja vissza, így a kezelt fog szép és természetes hatást kelt.

Betekintés korábbi munkáinkba

before after

Full mouth tömések

before after

Fogtömés

Árazás

Restauráció (kompozit) iPlus lézeres felületkezeléssel - 1 felszín

Restauráció (kompozit) iPlus lézeres felületkezeléssel - 1 felszín 37 000 Ft -tól
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)