Teleröntgen

Átfogó kép a fogak és az arccsontok helyzetéről, állapotáról - Teljes szájüregi röntgenfelvétel a pontos diagnózis érdekében

A teleröntgen a fogak és az arccsontok helyzetét mutatja meg a fogorvosnak. Fogszabályozási számításokhoz, sebészeti célú műtéti tevékenységekhez szükséges felvétel, amelyen a fogak, az arc és a csontok helyzete látható és kielemezhető. A teleröntgen a legjobb módja annak, hogy átfogó képet kapjunk a szájüregi állapotunkról, így időben elvégeztetve segíthet megelőzni akár a súlyosabb fogászati problémákat is.

Árazás

Teleröntgen

Teleröntgen 9 000 Ft
Fontos információk

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)