Féléves kontroll

A féléves fogászati kontroll által lehetőség nyílik a kialakult betegségek korai kezelésére, növelve ezzel a gyógyulás esélyét és gyorsaságát.

A rendszeres, 6 havonta megvalósuló fogászati kontrollvizsgálatok fontosak a fogak és íny egészségének megőrzésében. Az időben felismert problémák és a betegségek korai kezelése jelentősen javíthatják a gyógyulás esélyét, és csökkenthetik a szükséges kezelések hosszát és költségét. Amennyiben szeretné megőrizni fogainak és ínyének egészségét, ne hagyja ki a rendszeres fogászati ellenőrzéseket!

Árazás

Féléves kontroll

Féléves kontroll 8 000 Ft
Fontos információk

A díjmentes féléves kontroll igénybevételének feltétele a rendszeres félévenkénti kontrollon való részvétel és a javasolt kezelések elvégzése.

Kezeléseinkre minőségi, szakmai és időgaranciát vállalunk. A végül elvégzett kezelések konkrét díjtételei az Ön számára összeállított egyedi kezelési tervben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre. Számláját magyar forintban és euróban is kiegyenlítheti.

Tovább az összes árhoz

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)