Állapotfelmérés és konzultáció

Naturadent kezelési terv: Fogai egészséges jövőjének alapja

Előfordul olyan pillanat az életünkben, amikor úgy érezzük, hogy biztosan tudjuk, mire van szükségünk. Néha azonban kiderül, hogy céljainkhoz egész másra van szükség. Jó, ha van mellettünk valaki, aki képes tökéletesen felmérni, hogy „hol állunk” most, és milyen lépéseket kell tennünk ahhoz, hogy elérjük azt, amire igazán vágyunk.

A Naturadent átfogó állapotfelmérése pontosan erről szól. Fogorvosaink alaposan megvizsgálják az Ön fogazatának és ínyének állapotát. Részletes leírást készítenek, felvázolva az esetleges kihívásokat és az Ön igényeire, lehetőségeire szabott megoldási javaslatokat. A részletes kezelési terv elkészülte után a Naturadent barátságos szakorvosával egyeztetve választhatja ki, mely modern kezelésünk lesz az optimális megoldás az Ön céljainak eléréséhez.

 

Teljes körű fogászati állapotfelmérés – mit tartalmaz?

Kényelmes, belvárosi rendelőnkben tapasztalt és barátságos szakemberek segítenek a meglévő szájüregi, fogazati és ínnyel kapcsolatos elváltozások feltárásában, és a pontos, írásos kezelési tervek és árajánlatok megalkotásában. Azonban ez még nem minden, hiszen az állapotfelméréshez az Ön számára könnyen hasznosítható fogászati tanácsadás is tartozik.

A szájvizsgálatot egy digitális panoráma röntgenfelvétel készítése előzi meg. Az Ön és kollégáink teljes körű védelme érdekében egy olyan, kiemelkedő minőségű röntgengépet választottunk, amelynek a lehető legalacsonyabb a sugárterhelése. A röntgenfelvétel készítése alatt pedig ólomköpennyel védjük az Ön szervezetét. 

A panoráma röntgen megmutatja a szájban lévő, szemmel nem látható, takarásban lévő, vagy a fog gyökerénél lévő elváltozásokat, gócokat, gyulladásokat. Sőt, a nagyobb szuvasságokat és a ki nem bújt fogakat is. Amennyiben a panoráma röntgen alapján gyulladást vagy egyéb problémát diagnosztizál a fogorvos, előfordulhat, hogy az érintett fogról külön röntgenfelvételt is készítünk. A felvétel segítségével Ön is könnyebben átlátja az akár szabad szemmel egészségesnek tűnő fogakat érintő innovatív kezelések szükségességét és előnyeit.

Az elkészített, részletes fogászati térkép segít, hogy a legprofesszionálisabb kezelési tervet készíthessük el, az Ön fogazatára szabva. Az elkészített tervezet minden olyan, apró rendellenességet vagy elváltozást tartalmaz, amelynek kezelése a jövőben fontos lehet. 

Állapotfelméréseink részét képezi a teljes körű fogászati tanácsadás, amelynek során Ön és fogorvosa közösen megbeszélik, és személyre szabottan megtervezik, hogy milyen fogászati kezeléseket végezzenek el. Illetve hasznos tanácsokat és módszereket is megismerhet a tökéletes, otthoni fogápolás érdekében.

A Naturadent csapata elkötelezett a legkorszerűbb, fájdalommentes eljárások és a legújabb technológiák iránt, legyen szó bármilyen fogászati problémáról. 

Sok szeretettel várjuk belvárosi, kényelmes rendelőnkben.

Állapotfelmérés - Fogmegtartó kezelési terv, konzultáció, fotódokumentáció

15 000 Ft -tól
Teljes körű fogászati konzultáció, amely tartalmazza a komplex állapotfelmérés és szájvizsgálat díját, illetve a személyre szabott kezelési terv dokumentálásának költségeit.
Bővebben

Konzultáció (30 perc)

11 000 Ft
Igényeire szabott, rugalmas fogorvosi konzultáció, amely 30 perces szakmai tanácsadást tartalmaz tapasztalt specialistánkkal.
Bővebben

Kontrollvizsgálat

5 000 Ft
A fogászati kontrollvizsgálaton sort kerítünk egy korábbi beavatkozás utáni állapotfelmérésre és szakértői értékelésre.
Bővebben

Féléves kontroll

8 000 Ft
A féléves fogászati kontroll által lehetőség nyílik a kialakult betegségek korai kezelésére, növelve ezzel a gyógyulás esélyét és gyorsaságát.
Bővebben

Periapikális röntgen

7 000 Ft
Pontos diagnózis és hatékony kezelés - Foggyökércsúcs körüli röntgenfelvétel a legjobb eredményekért
Bővebben

Teleröntgen

9 000 Ft
Átfogó kép a fogak és az arccsontok helyzetéről, állapotáról - Teljes szájüregi röntgenfelvétel a pontos diagnózis érdekében
Bővebben

Panoráma röntgen

9 000 Ft
A panoráma röntgen a teljes szájüreg állapotának megismerésére szolgáló diagnosztikai eljárás, amely vetített képet ad a teljes fogsorról és a fogak helyzetéről, állapotáról.
Bővebben

3D CB CT

23 000 Ft
3D CB CT részletgazdag digitális röntgenfelvétel
Bővebben

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 15 000 Ft)