#Félelemoldás

Zsolt története folytatódik - Második felvonás… de még a szín előtt!

„Szerdán 12:00-kor fogorvoshoz mész! Naturadent.hu, nézz utána a neten, én is oda járok” – jön a levél a főnökömtől, akivel jó barátok is vagyunk. És jön vele a szívroham közeli állapot is.

„Te, a jobb kezem zsibbad, ez már a vég?” – kérdem a szerelmem. „Nem” – jön a megnyugtató válasz. „De engedd el a széked karfáját, lilul a kezed.” Úgy tűnik, önkívületi állapotban kapaszkodtam a hírtől... Aztán megnyugodtam, mert rögtön eszembe jutott, hogy van egy fogadalmam! „KÉSZ, NEM MEGYEK” – jelentettem ki olyan elszántsággal, mint a Grincs, de a következő pillanatban rájöttem, hogy ez most más. Ha ő mondja, akkor ott időpont van foglalva! Ha ő mondja, akkor ott nincs kitérő! Nem lehet késni se, nemhogy lemondani.

Felmondok!

Na ne, az se jó, akkor nem lesz miből élnünk! De mi lesz, ha nem élem túl? Mégiscsak fogorvosról beszélünk! Azok pedig nagyon veszélyes emberek, akik felesküdtek arra, hogy vésnek, törnek.

Miért nem mentek el inkább bányásznak, a köveknek nem fáj, de a fogköveimnek igen... És még hisztiztem pár sort magamban, vagy félhangosan - már nem emlékszem pontosan. Lefeküdtem: „majd beteget jelentek!” De két hét múlva van az időpont. Addig nem fekhetem itt lázasan. Felkeltem. Utolsó erőmet is összeszedve, de már a végrendeletemet fogalmazva, odakúsztam a számítógéphez. Az ujjaim nem akartak engedelmeskedni, de beütöttem.
www.naturadent.hu
Végül is szép az oldal, megnyugtatóak a színek…

ÁTVERÉS! Ez biztos!

Ezek el akarnak engem csábítani! Nem fogom hagyni magam! Még elmélkedem néhány percig, majd kapcsolok a hóhérok menüpontra. Ők úgy írják: Fogorvosaink.

Gazdagok és szépek – ez jár az eszemben, amikor végignézem a „felhozatalt”. „Ez tuti átverés!” – erősödik a gondolat, majd beugrik egy másik. A főnököm ide jár hetente. A főnököm egyben a barátom is. Vagy valami változott volna a kapcsolatunkban? Nem adta jelét ennek. A főnökömet viszont úgy ismerem, mint aki törődik az embereivel. Nyitottabbá válok. Elkezdem olvasni a weboldalt. Mindenki boldog. Mármint nemcsak a fogorvosok mosolyognak boldogan, hanem az oldalon a megjegyzések is a boldogságról, a megelégedettségről tanúskodnak.

Aztán eszembe jutnak az előtte-utána hirdetések az újságból… Én mondom, ez átverés! Szép zöld minden, mindenki mosolyog és mindenki elégedett. 2013-at írunk és Magyarországon vagyunk – ha valakik, akkor mi már tökélyre fejlesztettük az átveréseket, eddigre. Ha valakik, akkor mi tudjuk, hogyan kell lehúzni a másikat. Ismét magam alá kerülök. De kattintok tovább. Mi mást tehetnék, időpontom van ezekhez. A főnöknek nem mondunk ellent! Ez ellen nem tehetek semmit, muszáj megbarátkoznom velük.

LÉZERFOGÁSZAT!

…találok rá egy érdekességre, ami úgy hangzik, megoldás lehet számomra. Zabálom a sorokat, egyre csak falom az információkat: nem fáj, nem vérzik, gyorsan gyógyul.

Te jó ég, megyek, hol kell aláírni? – kap el a hév. De előtte még ott a MÁV és ezer minden, így csak magamban szerződök le velük egy teljes renoválásra.

Lézerfogászat? Gondolatban már úgy érzem magam, mint a 90-es években a diszkóban. Vagy a Star Wars filmekben. Ha az orvosomnak olyan jól jár a keze, mint Luke Skywalkernek, nagy gond nem lehet! Kezdem élvezni az egészet. De még nem jött el a napja, hogy belépjek – a rendelőbe.

Viszont közeleg, csakhogy már nem félek. Vagy mégis? Nem tudom, de már nem rettegek. Ez biztos! A többit meg meglátjuk az első napon – közeleg!

Kíváncsi az előzményekre is? Olvassa el Zsolt történetének első felvonását. Zsolt története itt nem ért végett, hamarosan folytatjuk! Ha Önnek is voltak hasonló élményei, és megosztaná másokkal is, írja meg nekünk az enisfeltem@naturadent.hu címre.

Először minden páciensünknél elvégzünk egy teljes állapotfelmérést és szájvizsgálatot, ami alapján egyéni kezelési tervet készítünk a várható költségekkel. (Konzultáció, állapotfelmérés kezelési tervvel: 11 000 Ft)