Fogpótlás a NaturaDent Lézerfogászaton

1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyLézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolításLézeres nyelvfék, ajakfék eltávolításLézeres peri implantitis kezelésLézeres ínykorrekcióLézeres ínyesztétika, ínyvisszahúzódás kezelésLézeres fogfúrás, fogtömésLézeres gyökérkezelésLézeres kürettálás, mélytisztításLézer minden területre: a Biolase termékcsaládEsztétikai fogászatFogkő eltávolítás, depurálásMosolytervezés biológiai alapokonFogszuvasodás kezelése, fogtömésÓzonkezelés, fertőtlenítésMiért fontos a rendszeres dentálhigiénés kezelés?Kismama fogászatÁltalános fogászati állapotfelmérésLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyKerámia héjakDentálhigiéniai tanácsadásFogékszerGyermekfogászatBarázdazárásFog restaurációKofferdám izolálásPorcelán, azaz préskerámia koronaFémmentes cirkon korona és hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésKorona, hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésDirekt héjEsztétikus fogtömésKíméletes szájsebészeti kezelések Csontpótlás implantáció előttBiorezonancia, biorezonanciás mérésVoll mérésBölcsességfog húzás fájdalommentesenLágyszövettágítás a sikeres csontpótlásértFoghúzásDigitális panoráma röntgenLézeres ínykorrekcióCsontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítveCsontpótlás FogbeültetésFogfehérítésOtthoni fogfehérítésFogfehérítés Budapesten lézerrelLED lámpás fogfehérítésFehér fogak egy életre?Kiemelt ajánlataink4 + 1 Straumann implantátum akció - pároknak isOtthoni fogfehérítés – KIVÉTELES ajánlat akár 39.000 Ft-értSzépségfogászati csomag jegyespárok részéreIdén is ajándékozzon mosolyt!Gyermek fogászati csomagDentálhigiéniai csomag kismamák részéreFogpótlások, fogbetétek, koronákFogpótlásFogbeültetés - fogimplantátumFogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatLézeres mikroszkópos gyökérkezelés: Mikor jó megoldás és hogyan zajlik?Hatékony gyökérkezelés lézerrel és mikroszkóppalÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászatFogszabályozásÖnligírozó fogszabályozásFémmentes fogszabályozásKivehető éjszakai fogszabályozó gyerekeknekFogszabályzó típusok: melyiket kinek ajánljuk?Esztétikai fogszabályozásLáthatatlan fogszabályzásBelső, nyelv felőli fogszabályzóÉjszakai fogszabályzó akár felnőtteknek isÖnligírozó fém vagy porcelán fogszabályzó
LézerfogászatEsztétikai fogászatKíméletes szájsebészeti kezelések FogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Fogpótlás

Fogpótlás, amely biztonságos? Fogászatunkon olyan személyre szabott fogpótlási lehetőséget biztosítunk pácienseink számára, ahol odafigyelünk az állkapocs kényelmes, jó pozíciójára is, ezzel kiegyensúlyozott állapotot eredményezve. Fogpótlásaink minőségi anyagokból készülnek, emellett esztétikus, természetes hatásúak, és rendkívül tartósak. 

Fogpótlás a NaturaDentnél

A NaturaDent Lézerfogászatán minden esetben személyre szabott kezelési tervet állítunk fel pácienseink számára. A legfontosabb: fogpótlásainkat úgy készítjük el, hogy odafigyelünk teljes mértékben az állkapocs jó és kényelmes pozíciójára. A fogpótlások készítésénél nem az állkapocs régi pozícióját cseréljük, mert az a rágóizmokat is ronthatja, ami pedig az egész szervezetre kihat. Fogpótlásainkkal kiegyensúlyozott állapotra állítjuk az állkapocs ízületét és helyzetét. 

Bármilyen fogpótlásra van szüksége, elsősorban egy állapotfelmérést végzünk el, amely alapján megvizsgáljuk fogait, és meghatározzuk a fogpótlás mértékét. Természetesen a kezelési terv előtt, tájékoztatjuk, hogy pontosan milyen anyagok szükségesek a fogpótláshoz, mi volt a kiváltó ok és mennyi ideig fog tartani a kezelés. Rendelőnkben csakis a legkiválóbb fogászati eszközökkel és anyagokkal dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy fogpótlása tartós és esztétikus lesz.

Esztétikus és tartós fogpótlást szeretne? Keresse fel kollégáinkat fogpótlási lehetőségeinkkel kapcsolatban!

 

Fogpótlás a legkisebbtől a legnagyobbig

Lézerfogászatunkon a fogpótlásra több lehetőséget is biztosítunk attól függően, milyen mértékben szükséges az adott fogat vagy fogakat helyreállítani. A legkisebb felületi sérülésekre fogtömést alkalmazunk, amelyről részletesebben fogtömési eljárásainknál tájékozódhat. 

A fog belső hiányára fogtechnikus által készített nagy szilárdságúinlay betétet használunk, az onlay betét pedig a kiterjedtebb pótlásra alkalmas. A fog egy nagyobb részének pótlására fogkorona használata szükséges. Egy teljes fog pótlására pedig foghidat vagy fogimplantátumot használunk. Természetesen Önnek bármely fogpótlásra van szüksége, a szakorvos részletesen tájékoztatni fogja Önt a kezelésről. 

Fogpótlással kapcsolatos kérdése lenne? Keresse fel kollégánkat és kérjen időpontot rendelőnkbe!

 

Melyik fogpótlás mikor használatos? 

1. Inlay betét

Az inlay betétet a fog belső hiányának pótlásakor alkalmazzuk, tehát egy kisebb mértékű fogsérülés esetén. Az inlay segít lezárni a fog belsejét, ezáltal fix rágófelületet biztosít és megtámasztja az ép foganyagot, vagyis a fog csücskeit. Használatával a sérült fog újra egészséges lehet, mindemellett esztétikus is.  

 

2. Onlay betét

Az onlay betétet akkor alkalmazzuk, amikor a fog felső rágófelületét is pótolni kell. Ezáltal az onlay betét nagyobb kiterjedésű és sokkal nagyobb terhelésnek van már kitéve, mint az inlay betét. Az onlay betét a fogpótlás során csak akkor használható, amikor még a fog gyökere és oldalsó része ép, azonban rágófelülete hiányos. Ez a fajta fogpótlás gyorsan elvégezhető, tökéletesen használható rágófelületet eredményez és teljesen észrevétlen. Rendelőnkben az elkészült fogpótlások teljesen élethűek, nincs látható él a pótolt fogrész és a saját fog között, teljesen természetesek és az Ön saját fogának látszik. 

 

3. Korona

A fogbetétek után a fogkorona egy teljes fog koronai részének pótlására alkalmazható. A fogkoronával a fog látható, tehát az íny feletti felületét pótoljuk a rágófelülettől egészen a fog oldaláig. Célja, hogy a fogat megmentsük annak gyökerét megtarthassuk, emellett pedig egy újra használható, ép fogat kapjunk. A fogkoronával nem csak megmentjük fogát, de színe és formája miatt észre sem lehet venni a fogpótlást. A fogkorona anyagairól és alkalmazhatóságukról további részleteket itt találhat.

 

4. Foghíd 

A foghíddal egy teljes fogat pótolhatunk, amelynek már gyökere sincs. A foghíd - nevéből adódóan is -, úgy működik, hogy a szomszédos fogak bevonásával (fogkoronák segítségével) egy hidat alkotunk, amely a két ép fog között egy új fogat alkot. A foghíd tartós, és teljesen biztonságos megoldás, amelyet sok esetben fogimplantátum előtti fogpótlásra is alkalmazunk. 

 

5. Fogimplantátum 

A fogimplantátum az egyik legtartósabb, hiszen teljesen fixen rögzíthető az állkapocscsontba, amely tökéletesen úgy funkcionál, mint az eredeti, természetes fogak. Behelyezése ugyan hosszadalmasabb folyamat, azonban ez a fajta fogpótlás az egyik legélhetőbb is egyben. Erről további részleteket fogimplantátumról szóló cikkünkben olvashat. 

 

Páciensünk véleménye

Gócza Adrienn

Ma "koronáztuk" meg az áprilisban elkezdett tömés cseréimet, és nagyon fog hiányozni a csapat! :) Szakmailag felkészültek, kedvesek, segítőkészek. Az első hely, ahol a töméseimet nem kőműves kanállal elsimítják, hanem időt és energiát nem sajnálva gyönyörűen megmunkálják!  Olyan, mintha egy darab tömött fogam sem lenne.
Külön köszönet Dr. Portik Szilárdnak a profi munkáért, odafigyelésért és kedvességért! 

További vélemények pácienseinktől

 

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje szakértő kollégáink segítségét a legjobb fogpótlás kiválasztásában! 
 

Legfrissebb cikkek

Mit csináljak, ha letört a fogam?

A fog sok esetben letörhet, amelyet azonban minél előbb helyre kell állíttatni a fogorvossal, hogy újra egészséges és esztétikus lehessen! De milyen esetekben törik le egy fog és ezt hogyan kezeljük a NaturaDent Lézerfogászatán? 

Esztétikus fogtömés

Esztétikus fogtömés, amely nem látszik? A lyukas fog és a fogszuvasodás ellen a fogtömés segíthet, amelyet a NaturaDent Lézerfogászatán a legbiztonságosabb és a legtartósabb anyagokkal végzünk el fájdalom nélkül. Fogai...

a

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

a

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent