1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Kapcsolat

Rendelőnk Budapest belvárosában található, így autóval és tömegközlekedéssel érkező pácienseink számára egyaránt könnyen megközelíthető.

Elérhetőségünk, amennyiben Ön tömegközlekedéssel érkezik hozzánk

A Váci utcai fogorvosi rendelőnk a 4-es metró Fővám téri megállója közelében található, illetve könnyen megközelíthető a 3-as metróval a Kálvin Tér felől is. A 8-as, a 9-es és a 112-es busszal a Kálvin tér felől pár perc sétával elérhető a Fővám tér. Belváros irányából javasoljuk még a 47-es és 49-es villamosokat, más irányokból a 83-as trolibuszt.

Továbbá a BKV hajójárataival a Szabadság híd pesti oldaláról kényelmes, pár perces sétával elérhető a Fővám tér. A Fővám térről a Váci utcán befelé haladva pár lépés után a bal oldalon lesz megtalálható a Váci utca center Irodaház, közvetlenül szemben a Szarka utcával.

Elérhetőségünk, ha Ön autóval közelíti meg rendelőnket

Autóval érkező pácienseink számára biztonságos parkolási lehetőséget biztosítunk a Váci Utca Center mélygarázsában, mely kényelmesen elérhető, továbbá fűtött és őrzött is.

Mélygarázsunk pontos címe és koordinátája a navigációs rendszerhez

1056 Budapest, Molnár utca 36.
GPS koordináta: (északi szél.,keleti hossz.) 47.4879248,19.0563706

A mélygarázs bejáratához az alábbi útvonalat javasoljuk:

A Kálvin tér felől haladva a Vámház körútról jobbra kell kanyarodni közvetlen a Szabadság híd előtti lámpa előtt, majd a következő lehetőségnél jobbra és innen megint jobbra a Molnár utcára kell térni, ahonnan be lehet hajtani az irodaház mélygarázsába. A mélygarázsban a parkolás óránként 525,- Ft, aminek kiegyenlítésére kezelése után, a rendelő recepciójánál van lehetőség.

Amennyiben a fogászati kezelés végeztével szeretne tovább maradni a parkolóban (pl. a közeli Vásárcsarnokban bevásárolni) annak sincs akadálya. Ebben az esetben jelezze recepciónkon szándékát és miután végzett teendőivel a NaturaDENT recepcióján rendezze a parkolási díjat.

Naturadent álláslehetőség_0

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje fogorvosaink, dentálhigiénikusaink segítségét fogai szépségének és egészségének megőrzésében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön és családja rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Legfrissebb cikkek

A gyulladt fog mellékhatásai

A fogfájás megkeserítheti a mindennapokat és nem csak számos oka lehet, de sok szövődménye is. Egy gyulladt fog rendkívül tud fájni, és minél előbbi kezelésre szorul a fogorvos által. Összeszedtük a gyulladt fog...

Időpontfoglalás

Tegye fel kérdését!

Időpontfoglalás

Hogyan zajlik az első bejelentkezés?

  1. Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül
  2. Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata
  3. Részletes írásos kezelési terv és ajánlat
  4. Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése
  5. Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Tegye fel kérdését!


Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent