Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Szeles Krisztina

Dentálhigiénikus, asszisztens

Bemutatkozás:

Az eredeti szakmám kötőipari technikus. Időközben rájöttem arra, hogy ezen a területen nem tudok kiteljesedni.

Mindig is szerettem az embereket, szeretek segíteni, jó érzés ha tudok valamit tenni másokért.

Hálás vagyok, hogy utam a fogászat területére vezetett. Az asszisztensi vizsga megszerzése után nem volt kérdés, hogy a dentálhigiénikusi végzettséget is megszerezzem.

Szakterületem:

Úgy érzem, ebben a szakmában végre megtaláltam a helyemet. Itt a pácienseknek nem csak az orális egészségével tudok foglalkozni. Úgy gondolom, hogy testünk egészsége lelkünk harmóniájából ered, ezért szeretem megteremteni azt a légkört, ahol érezhetik pácienseim, hogy bizalommal lehetnek felém.

Igyekszem őket motiválni és segíteni abban, hogyan tudják a megfelelő szájápolást elsajátítani. Nagyon szeretek a gyerekekkel foglalkozni, mert fontosnak tartom, hogy már gyermekkorban megtanulják, hogy hogyan tudják fogaikat megőrizni a lehető leghosszabb távon.

Két fogazatot is kaptunk ajándékba, ezzel lehetőséget is arra, hogy saját fogaink legyenek egy életen át. Ezért gondolom úgy, hogy a prevenció az egyik legfontosabb terület a fogászatban.

Célom:

Szeretem a tudásomat folyamatosan bővíteni, igyekszem a fogászat minden területén tapasztalatot szerezni.

Ezáltal szeretnék a Naturadent pácienseinek minél magasabb szintű segítséget nyújtani. Hálás vagyok, hogy ezt a lehetőséget és emellett a támogatást is a Naturadentnél megkapom!

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.