Direkt héjjal a tökéletes mosolyért

1056 Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
+36 1 789 0690
info@naturadent.hu
LézerfogászatLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyLézeres foggyökércsúcs gyulladás eltávolításLézeres nyelvfék, ajakfék eltávolításLézeres peri implantitis kezelésLézeres ínykorrekcióLézeres ínyesztétika, ínyvisszahúzódás kezelésLézeres fogfúrás, fogtömésLézeres gyökérkezelésLézeres kürettálás, mélytisztításLézer minden területre: a Biolase termékcsaládEsztétikai fogászatFogkő eltávolítás, depurálásMosolytervezés biológiai alapokonFogszuvasodás kezelése, fogtömésÓzonkezelés, fertőtlenítésMiért fontos a rendszeres dentálhigiénés kezelés?Kismama fogászatÁltalános fogászati állapotfelmérésLézeres ínyformázás, ínyplasztika, ínymosolyKerámia héjakDentálhigiéniai tanácsadásFogékszerGyermekfogászatBarázdazárásFog restaurációKofferdám izolálásPorcelán, azaz préskerámia koronaFémmentes cirkon korona és hídProfesszionális dentálhigiénés kezelésKorona, hídSzájsebészetCsontpótlás implantáció előttBiorezonancia, biorezonanciás mérésVoll mérésBölcsességfog húzás fájdalommentesenLágyszövettágítás a sikeres csontpótlásértFoghúzásDigitális panoráma röntgenLézeres ínykorrekcióCsontpótlás, arcüreg emelés saját membránnal kiegészítveCsontpótlás FogbeültetésFogfehérítésOtthoni fogfehérítésFogfehérítés Budapesten lézerrelLED lámpás fogfehérítésFehér fogak egy életre?Kiemelt ajánlataink4 + 1 Straumann implantátum akció - pároknak isOtthoni fogfehérítés – KIVÉTELES ajánlat akár 39.000 Ft-értSzépségfogászati csomag jegyespárok részéreIdén is ajándékozzon mosolyt!Gyermek fogászati csomagDentálhigiéniai csomag kismamák részéreFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatLézeres mikroszkópos gyökérkezelés: Mikor jó megoldás és hogyan zajlik?Állkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászatFogszabályozásÖnligírozó fogszabályozásFémmentes fogszabályozásKivehető éjszakai fogszabályozó gyerekeknekFogszabályzó típusok: melyiket kinek ajánljuk?Esztétikai fogszabályozásLáthatatlan fogszabályzásBelső, nyelv felőli fogszabályzóÉjszakai fogszabályzó akár felnőtteknek isÖnligírozó fém vagy porcelán fogszabályzó
LézerfogászatEsztétikai fogászatSzájsebészetFogszabályozásFogfehérítésKiemelt ajánlatainkFogpótlások, fogbetétek, koronákFogbeültetés - fogimplantátumLézeres mikroszkópos fogászatÁllkapocs ízületi problémák kezeléseAltatásos fogászat

Direkt héj

Tökéletes mosoly akár azonnal? Kipróbálhatja saját fogait! Direkt héjjal lehetséges az azonnali változás, amellyel esztétikus, ragyogó hollywoodi mosolya lehet. Felfedjük a színészek tökéletes mosolyának titkát. A direkt héj segít eltünteti a fogakon lévő elszíneződéseket, helyreállíthatjuk a törött vagy kopott fog formáját, alakját gyors beavatkozással, fúró nélkül, fájdalommentesen. 

Bízza magát szakértő orvos csapatunkra, és segítünk abban, hogy Ön is mosolyogva távozzon a fogorvosi rendelőből!

Időpontfoglalás

Mi a direkt héj?

A kerámia direkt héj egy leheletvékony anyag, amelyet az elülső fogakra felhelyezve alkalmazunk a kisebb foghibák, elszíneződések eltüntetésére. A direkt héjat a fogorvos készíti el a kezelés során, így akár azonnal kipróbálhatja új fogait. Előnye, hogy nem kell rá várni, tehát azonnali tökéletes mosolyt eredményez.

Mikor ajánljuk a direkt héjat?

A direkt héj alkalmazását csupán esztétikai foghibák esetén ajánljuk pácienseink számára, mivel egészségügyi problémákat nem old meg. A direkt héjat olyan esztétikai problémák esetén ajánljuk, mint a fogzománc elszíneződései, fogak közötti túl nagy rés, letört elülső fogak esetén vagy a nem megfelelő fog formája, alakja miatt. A direkt héj segítségével ezek a felületi foghibák könnyedén eltüntethetők, a fogak formáját, színét gyorsan megváltoztathatjuk. Önnek pedig azonnal Hollywoodba illő mosolya lehet!

Szeretné kipróbálni új mosolyát? Kérjen időpontot rendelőnkbe és kollégáink segítenek Önnek!

Hogyan történik a direkt héj elkészítése?

A direkt héjat a fogorvos készíti el a NaturaDent Lézerfogászatán a páciens igényei szerint. A direkt héjakat az elülső, felső fogak esetén alkalmazzuk, amelyeket egyedileg a páciens fogainak lenyomata alapján készítjük el. Természetesen egyidejűleg akár több fogra is készíthető direkt héj, de igény szerint egy fogat is formálhatunk. A direkt héj ragasztása előtt nem használunk fúrót a fogak csiszolásakor, csakis egy nagyon finom réteget távolítunk el a fogakról lézer segítségével. Ez az eljárás egyáltalán nem fáj, csupán azt a célt szolgálja, hogy a rendkívül vékony kerámia direkt héj szépen simuljon az íny alá és minél jobban illeszkedjen a fogra. Amennyiben mégis tapasztal bármilyen érzékenységet, azon gyorsan tudunk segíteni lézeres fognyaki érzékenység csökkentéssel.

Meglévő direkt héj esetén

Amennyiben úgy keresi fel rendelőnket, hogy már rendelkezik direkt héjjal, annak eltávolítását is könnyedén elvégezzük. A direkt héj eltávolítása során sem használunk fogászati fúrót. Még a hagyományos héjleszedés során általában fúróval kettévágják a héj felszínét és úgy feszítik le a fogról a héjat, addig a NaturaDent Lézerfogászatán ez az eljárás egészen máshogyan zajlik. Az eltávolításhoz fogászati lézerünk segítségével behatolunk a direkt héj alá, megcélozva a ragasztást, ezzel pedig könnyedén leszedhetővé válik a kerámiaréteg. Nincs fájdalom, sem fogérzékenység. Ezután pedig azonnal ragaszthatóvá válik az új direkt héj.

 

Tökéletes szín és forma azonnal

A kerámia direkt héjak alkalmazásával gyorsan megváltoztathatjuk mosolyát, igen látványos eredmények mellett, veszteség és nagyobb beavatkozás nélkül. Így már tudhatja a hollywoodi sztárok titkát! Gyors megoldás, fájdalom nélkül, az eredmény pedig a tökéletes mosoly. A héjak a kívánt színre színezhetők és tökéletesen egybeolvadnak majd mosolya többi részével. 

 

Válassza új, tökéletes mosolyát: Kérjen időpontot rendelőnkbe!

 


Direkt héj előttDirekt héj utána

 

Páciensünk előtte-utána fotója direkt héj alkalmazásával

Kapcsolódó cikkek

Kerámia héjak

A nem egészségügyi okokból keletkező kisebb foghibák, elmozdulások eltüntetése gyorsan, hatékonyan és esztétikusan oldható meg a leheletvékony kerámia direkt héj segítségével.

Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét és havonta értesítéseket kap aktuális akciónkról.

a

Budapest, V. Kerület, Váci utca 81.
Rendelési idő Hétfő - Csütörtök: 7:30 - 21:00, Péntek: 8:00 - 14:00
+36 1 KATTINTSON
KATTINTSON
Naturadent