Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Fogorvos

Fogorvos

Megkérdeztük fogorvos kollégáinkat, hogy: miért szeretnek a NaturaDENT-nél, Magyarország vezető lézerfogászatánál dolgozni?

– “Mert itt minden adott a jó minőségű, igényes munkához.”
– “Jó a pacientúra.”
– “Jók a kollégák és az asszisztensek.”
– “Itt lehet fejlődni és szakmai finomságokat tanulni.”

A NaturaDENT a keményszöveti lézerfogászat vezető hazai képviselője. Küldetésünk, hogy természetes módszerekkel őrizzük meg pácienseink fogai egészségét, ennek érdekében rendelőnkben csak olyan certifikátummal rendelkező anyagokat alkalmazunk, amelyek az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát minimalizálják, mindamellett, hogy az eredményes  gyógyulási folyamatokat hatékonyan segítik elő.

A lézerfogászatot Németországban egyetemen is tanítják, ahol intézményvezető fogorvosunk 2016-ban Magyarországon elsőként szerzett “Lasers in Dentistry, Master of Science” M.Sc. diplomát. A NaturaDENT emellett Magyarország egyetlen teljes Biolase lézerfogászata, mert a világ legfejlettebb gyógyító lézeres fogászati berendezéseit a legkiterjedtebben használja, pl. gyökérkezelés, parodontológia vagy gyermekfogászati kezelésekre is.

Nálunk egy fogorvos munkája teljesen mást, mint a legtöbb rendelőben. Egyrészről itt a fogorvos feladatköre szertágazóbb és csapatmunka van, továbbá az esetmegbeszélések és esetbemutatások segítik a szakmai fejlődést és megkönnyítik a munkavégzést.

Másrészről magasabbak a szakmai elvárások (emiatt csak elkötelezett fogorvosok dolgoznak nálunk), a legmodernebb módszerekkel és technikai felszereltséggel dolgozunk, folyamatosan vannak szakmai képzések, továbbá a pácienseket nem futószalagszerűen, hanem mindenkit nagy empátiával, kiemelt ügyfélként kezelünk.

Feladatok

 • A rendelőbe érkező páciensek fogászati felmérése, konzultáció és kezelési terv készítése
 • Fogászati kezelések végzése
 • Kezelések elektronikus dokumentálása, fotózása
 • Páciensek kérdéseinek megválaszolása email-en

Elvárások

Ez a munkakör olyan fogorvos számára ideális, aki elhivatott a munkája iránt, akit rendkívül érdekel a lézerfogászat, továbbá a legmodernebb módszerekkel, technikai felszereltséggel szeretne dolgozni és ezért hajlandó is folyamatosan tanulni, fejlődni.

 • Befejezett fogorvosi egyetem, és letett államvizsga
 • 2-3 éves gyakorlat, lehetőleg magánrendelőben
 • Angol nyelvtudás
 • Szakmai felkészültség és nyitottság az új megoldások elsajátítására rendelőnkben

Amit kínálunk leendő fogorvos kollégánk számára

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy a piaci átlagnál jóval magasabb elvárásoknak kell megfelelnie, ugyanúgy szenvedélye a természetes és modern módszereken alapuló gyógyítás, mint nekünk, cserébe hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú cégkultúrát ajánlunk.

 • Kiemelkedő fizetés
 • Kiváló munkakörülmények
 • Nagy páciensforgalom
 • Komoly szakmai fejlődési lehetőség
 • Belső és külső továbbképzések, mentorálás
 • Szakmai specializálódás lehetősége
 • Stabil cégháttér, fiatalos, jó hangulatú csapat
 • Rendelőink magas felszereltségűek: 3D CT, fogászati mikroszkóp, lézerek, High Tech fogászati fényképezőgépek iker és körvakukkal, profi, jól szervezett recepciós és back office személyzet

Miért érdemes a Naturadentnél dolgozni?

Egy jól szervezett csapatnak a részese lenni örömmel tölti el a hétköznapokat. Együtt dolgozni szakmailag felkészült szájsebész, parodontológus, esztétikai specialista, fogszabályozó szakorvosokkal mindig motiváló. A kiváló munkakörülmény pedig elősegíti a szakmai fejlődést.

Munkavégzés helye: Budapest, V. Kerület, Váci u. 81.

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés:  amennyiben képesnek érzi magát e munkakör betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) az karrier@naturadent.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „Fogorvos”-ként megjelölve!

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.