Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Fogorvos

Fogorvos

Megkérdeztük fogorvos kollégáinkat, hogy: miért szeretnek a NaturaDENT-nél, Magyarország vezető lézerfogászatánál dolgozni?

– “Mert itt minden adott a jó minőségű, igényes munkához.”
– “Jó a pacientúra.”
– “Jók a kollégák és az asszisztensek.”
– “Itt lehet fejlődni és szakmai finomságokat tanulni.”

A NaturaDENT www.naturadent.hu a keményszöveti lézerfogászat vezető hazai képviselője. Küldetésünk, hogy természetes módszerekkel őrizzük meg pácienseink fogai egészségét, ennek érdekében rendelőnkben csak olyan certifikátummal rendelkező anyagokat alkalmazunk, amelyek az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát minimalizálják, mindamellett, hogy az eredményes  gyógyulási folyamatokat hatékonyan segítik elő.

A lézerfogászatot Németországban egyetemen is tanítják, ahol intézményvezető fogorvosunk első magyarként fog nemsokára MSc diplomát szerezni. A NaturaDENT emellett Magyarország egyetlen teljes Biolase lézerfogászata, mert a világ legfejlettebb gyógyító lézeres fogászati berendezéseit a legkiterjedtebben használja, pl. gyökérkezelés, parodontológia vagy gyermekfogászati kezelésekre is.

Nálunk fogorvosként dolgozni egészen mást jelent, mint a legtöbb rendelőben. Egyrészről itt a fogorvosi munka szertágazóbb és csapatmunka van, továbbá az esetmegbeszélések és esetbemutatások segítik a szakmai fejlődést és megkönnyítik a munkavégzést.

Másrészről magasabbak a szakmai elvárások (emiatt csak elkötelezett, főállású fogorvosok dolgoznak nálunk), a legmodernebb módszerekkel és technikai felszereltséggel dolgozunk, folyamatosan vannak szakmai képzések, továbbá a pácienseket nem futószalagszerűen, hanem mindenkit nagy empátiával, kiemelt ügyfélként kezelünk.

Feladatok

 • A rendelőbe érkező páciensek fogászati felmérése, konzultáció és kezelési terv készítése
 • Fogászati kezelések végzése
 • Kezelések elektronikus dokumentálása, fotózása
 • Páciensek kérdéseinek megválaszolása email-en

Elvárások

Ez a munkakör olyan fogorvosoknak ideális, akik elhivatottak a munkájuk iránt, akiket rendkívül érdekel a lézerfogászat, továbbá a legmodernebb módszerekkel, technikai felszereltséggel szeretnének dolgozni és ezért hajlandóak folyamatosan tanulni, fejlődni.

 • Befejezett fogorvosi egyetem, és letett államvizsga
 • 2-3 éves gyakorlat, lehetőleg magánrendelőben
 • Angol nyelvtudás

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy a piaci átlagnál jóval magasabb elvárásoknak kell megfelelnie, ugyanúgy szenvedélye a természetes és modern módszereken alapuló gyógyítás, mint nekünk, cserébe hosszútávú biztos szakmai karriert és családias hangulatú cégkultúrát ajánlunk.

 • Kiemelkedő fizetés
 • Kiváló munkakörülmények
 • Nagy páciensforgalom
 • Komoly szakmai fejlődési lehetőség
 • Belső és külső továbbképzések, mentorálás
 • Szakmai specializálódás lehetősége
 • Stabil cégháttér, fiatalos, jó hangulatú csapat

Munkavégzés helye: Budapest, V. Kerület, Váci u. 81.

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés:  amennyiben képesnek érzi magát e munkakör betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) az karrier@naturadent.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „Fogorvos”-ként megjelölve!

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.