Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Dr. Vincze Nóra

Gyermekfogszakorvos

A doktornő jelenleg szülési szabadságát tölti.

Bemutatkozás:

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Karán diplomáztam. Rezidensi éveimet Szegeden, a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán töltöttem. Gyermekfogászatból tettem szakvizsgát. Gyakornoki éveim alatt a gyermekkori traumás fogak ellátására specializálódtam. Ebben a témában többször előadóként is részt vettem különböző konferenciákon. A Magyar Oralakupunktúra Orvosok és Biológiai Fogorvosok Társasága képzésein oklevelet szereztem.

Szakterületem:

Két dolog szerves része az életemnek: a gyógyítás és a gyermekek iránti szeretet. Mindezt kiválóan ötvözi a gyermekfogászati hivatás, mely egy speciális kis területe a fogorvoslásnak. Fontosnak tartom a gyermekek egészségre nevelését, megfelelő szájhigiéniás szokások kialakítását. Mindehhez pedig sok türelmes pillanaton és örömteli fogászati kezelésen át vezet az út.

Kezeléseim során igyekszem természetes gyógymódokat alkalmazni. Fontosnak tartom a szervezet egészének vizsgálatát, és komplex gyógyítását. Ezért folyamatosan képzem magam az alternatív gyógyászat különböző területein, valamint szakmai konferenciákon, hiszen elengedhetetlen, hogy a fogorvoslás korszerű technikáit is alkalmazni tudjam.

Célom:

Hiszem és tudom, hogy szervezetünk egy rendkívül okos és precíz szerkezet. Mindent jelez, és alapvetően „egészséges szeretne lenni”, ezért csak észre kell vennünk az apró jeleket, érteni az összefüggéseket, és máris tudjuk, hogyan fogjunk hozzá a gyógyításához. A jól végzett orvosi tevékenység kulcsa a bizalom, ezért igyekszem kezeléseim során kellemes, bensőséges légkört teremteni. Fontosnak tartom a precizitást, pontosságot.

 

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

captcha

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.