Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Dr. Ozsvár Andrea

Fogorvos

Bemutatkozás:

Dr. Ozsvár Andrea vagyok, esztétikai fogorvos. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2010-ben. 2009-ben kitűnő tanáraim segítségével első helyezést értem el az Esztétikai Fogászat Témakörének Hallgatói Világbajnokságán, melynek köszönhetően három hónapon keresztül tanulhattam Olaszország legnevesebb esztétikai professzoraitól. Ekkor szerettem igazán bele az esztétikai fogászatba, mely lelkesedés mind a mai napig töretlen. Másik nagy szerelmem a holisztikus szemléletű fogorvoslás, melyből 2014 tavaszán Magyar Orálakupunktúra Orvosok és Biológiai Fogorvosok Társasága képzésein Komplementer Biológiai Fogorvos oklevelet szereztem. Ennek segítségével látásmódom teljesen kibővült, holisztikusan tekintek az emberi szervezetre, mind a testi-lelki összefüggések, mind a keleti-nyugati orvoslás szempontjából.

Nagyon fontosnak tartom a megszerzett tudásom és tapasztalataim folyamatos bővítését azáltal, hogy rendszeresen részt veszek szakterületeimnek megfelelő konferenciákon és gyakorlati kurzusokon.

Szakterületem:

Pácienseim komplex, holisztikus vizsgálata és kezelése, melyekhez mindig igyekszem természetes gyógymódokat alkalmazni. Továbbá az esztétikailag kimagasló, azaz “láthatatlan”, fémmentes fogpótlások készítése, az arc harmóniájának figyelembevételével, hogy a végeredmény egy minden tekintetben tökéletes mosoly legyen.

Célom:

Elsődleges célom a gyógyítás. Melynek első lépése a jó kommunikáció és bizalom kialakítása. Kezelések végén örömömmel tölt el pácienseim gyógyulása, elégedett mosolya, melyről hiszem, hogy a maximális precizitással és a legjobb tudással végzett munka eredménye.

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close





Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.