Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Dr. Boka Nóra

Fogorvos, szájsebész

Bemutatkozás:

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A NaturaDENT mellett jelenleg a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati- és Szájsebészeti Klinikán dolgozom, ahol a fogorvostan-hallgatók oktatásában is részt veszek.

Habár felmenőim közt nincsenek fogorvosok, már kisgyermekkoromban elhatároztam, hogy fogorvos, ezen belül szájsebész leszek.

Rajongva szeretem a munkámat, minden napot egy új kihívásként élek meg, ahol a legtöbbet nyújthatom. Hálás vagyok, hogy munkám során fantasztikus szakemberektől tanulhatok, igyekszem is szaktudásomat folyamatos tanulással bővíteni.

Pácienseimmel nagyon empatikus, megértő, közvetlen vagyok, mivel fontos számomra, hogy bizalommal forduljanak hozzám. A lehető legnagyobb odafigyeléssel, precizitással igyekszem a munkámat végezni.

Angol nyelven beszélek, hobbim a sportolás.

Szakterületem:

A szájsebészeti műtétek: fogeltávolítás műtéti feltárásból, bölcsességfogak műtéti eltávolítása, szájüregi ciszta műtétek, gyökércsúcs eltávolítás, nyelvfék, ajakfék eltávolítás a szakterületem.

Célom:

Fő célom, hogy szaktudásommal és a NaturaDENT-nél lévő csúcstechnológia segítségével pácienseim szájsebészeti kezelését fájdalom- és félelemmentessé tegyem.

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

captcha

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.