Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Általános fogászati állapotfelmérés

Általános fogászati állapotfelmérés

A fog is szervezetünk része. Épsége és egészsége visszajelzés a teljes szervezet vitalitásáról. Szervezete vitalitásának ismeretében a lehető legjobban, leghatékonyabban tudjuk kezeléseinket elvégezni.

Miért fontos az általános fogászati állapotfelmérés?

A fog is szervezetünk része így elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk fogaink állapotával. Minden fogunknak megfeleltethető egy-egy szervünk, amellyel szorosabb kapcsolatban áll és jelzik egymásnak, ahogyan számunkra is, hogy hol vannak problémák a szervezetünkön belül.

Amint részletes képet kaptunk fogaink állapotáról, a fogorvoslás legújabb tudástára alapján megkezdhető egy olyan gyógymód alkalmazása, ami a holisztikus fogászat módszereivel megelőzi a fogfájdalmakat, feltárja a gócos pontokat, és ha már kialakult bármiféle fájdalom, akkor hatékonyan megszünteti azokat.

A fogászat homeopátiás módszerekkel és homeopátiás anyagokkal törekszik az egészséges és erős fogak megmentésére és a teljes embert gyógyító holisztikus szemlélet szerint belső szerveink állapotát is fokozatosan javítja.

Hogyan zajlik egy fogászati állapotfelmérés?

A mi ajtónk előtt nyugodtan kint hagyható minden félelem és minden eddigi sztereotípia.

Fogászati állapotfelmérés panoráma röntgennel Budapesten

Nálunk nem az a cél, hogy megsanyargassunk bárkit is, hogy hónapokig hozzánk járjanak különböző kezelésekre, elsődleges célunk, hogy a lehető legfájdalommentesebb módon, a lehető leghatékonyabban, a lehető legkevesebb lépésben ápolt, egészséges, szép és erős fogakkal, mosolyogva távozzon tőlünk mindenki.

Ennek érdekében az ország legfelkészültebb fogorvos csapatával és a világ legfejlettebb lézerfogászati eszközparkjával állunk leendő pácienseink szolgálatára.
Rendelőnk felszereltsége a legalapvetőbb fogászati kezelésektől kezdve a lézeres szépségfogászati kezeléseken át, az esztétikai fogszabályozást is beleértve a legkomolyabb implantációs, fogbeültetéses és szájsebészeti műtéteket is képes kiszolgálni.

Rendelőnkben a teljes körű fogászati állapotfelmérés tartalmazza a szájnyálkahártya vizsgálatát, jó- és rosszindulatú elváltozások felkutatását, pontos és részletes írásos kezelési tervet és árajánlatot, fogászati tanácsadást.

A szájvizsgálatot megelőzi egy digitális panoráma röntgenfelvétel készítése, mely alapján pontos képet kaphatunk a szemmel nem látható, esetleges elváltozásokról is. Valamint abban az esetben, amennyiben a panoráma röntgen alapján gyulladást, vagy egyéb más problémát diagnosztizál a fogorvos – főleg gyökérkezelt fogak esetében gyakori – előfordulhat, hogy az érintett fogról külön, kis röntgenfelvétel is készül.

Fogászati állapotfelmérés panoráma röntgennel Budapesten

Mely problémás területek kezelésében jelent megoldást, első lépést a fogászati állapotfelmérés?

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Kérje fogorvosaink segítségét fogai és szervezete aktuális állapotának felmérésében. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, naprakészségével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

  • Jelentkezzen be kezelésre!
  • Tegye fel kérdését!

Bejelentkezés gyorsan, könnyen, pontosan!
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja kolléganőnket az alábbi telefonszámaink egyikén.
Az űrlap kitöltésénél a *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges a pontos bejelentkezéshez! Kérjük ezeket mindenképp töltse, köszönjük.Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Ha fogorvosi témában tanácsra van szüksége, vagy esetleg bizonytalan, kérjük írja meg nekünk és szakértő fogorvosunk választ ad!Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Telefonszámaink

+36 1 7890 690

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.

Rólunk mondták

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.