Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Vélemények

Pácienseink mondták

Ismerje meg fogorvosainkat

Pácienseink véleménye… Nézze meg a videós véleményeket is!

Dr. Podolyák Andrea

Dr. Podolyák Andrea

Kedves Naturadent!

Szeretném megköszönni Podolyák Andrea doktornőnek azt a mérhetetlen odafigyelést, empátiát és türelmet, amit a kezeléseim során kaptam tőle. A környezet és a doktornő kisugárzása, empátiája azt eredményezte, hogy nem rettegve ültem be a fogorvosi székbe. A kezelés elkezdése előtt mindig megbeszéltük annak folyamatát, minden kérdésemre részletes választ kaptam, már ez önmagában is nyugtatólag hatott rám és miután tényleg nem fájt a beavatkozás a következő(k)nél már el is hittem, hogy nem fog fájni. :)

Ráadásul az egész kezelés során én mint páciens voltam a középpontban, a kommunikáció állandó volt (hol tartunk a kezelésben, minden rendben van-e) ez is megerősített abban, hogy jó kezekben vagyok.

Szeretném kiemelni, hogy kezeléseim kezdetén volt alkalmam hallgatni Podolyák Andrea doktornőt miközben kollégáját informálta új fogászati anyagokról, új eljárásokról és továbbképzésekről. Az az őszinte lelkesedés és érdeklődés, ahogy ezekről a témákról beszélt, megnyugtatott, éreztem, hogy minden rendben lesz. Hisz aki mindig kíváncsi az újra, aki mindig képezni akarja magát és aki ezt láthatóan örömmel teszi az talán nem is szakmájának hanem hivatásának éli meg az orvoslást, ha pedig ez így van, akkor az számomra azt is jelenti, hogy a mindenkori páciensének is többet tud nyújtani ezáltal.

Köszönök mindent az egész Naturadent csapatnak!

- Gábor -

Naturadent

Naturadent

Az Interneten bukkantam a Naturadentre. Kulcsszó a lézerfogászat illetve a fogágy betegségek kezelése lézerrel, volt. Merészségnek tűnik, de ismeretlenül ültem először dr. Boka Nóra székébe. Nem bántam meg. Nóra precíz, alapos, ügyes, fiatalsága ellenére tapasztalt remek szájsebész. Az ember úgy érzi, hogy jó kezekben van, nem fél nála, mert tudja, hogy minden rendben lesz.
Szerencsémre „kipróbálhattam” a nagyon elfoglalt Dr Fülöp Márta vezető fogorvost is, aki egy komoly komplikált foghúzást csinált, amitől nagyon féltem, de az ő profizmusa, kedves személyisége megnyugtatóan hatott rám.
A szájsebészeti beavatkozások mellett tömések és fogpótlások is várnak rám. Ezeket dr. Amirhossein Golkhorshidi, – akit egyszerűen csak Amir doktornak hívunk -, már elkezdte csinálni. Alapos, precíz szuper doktort ismertem meg személyében. Személyisége megnyugtatóan hat rám, kedves, mosolygós és rendkívül türelmes. Biztos kézzel dolgozik, nála elillan az ember félelme. Az injekciót úgy adja, hogy észre sem lehet venni. Figyel nagyon a páciensére. Mindenkinek ilyen fogorvost kívánok.
Feltétlenül meg kell említenem Rád Szilvia dentálhigiénikust is, aki kedves, munkáját nagyon alaposan, sok türelemmel végzi.
A recepciós hölgyek is nagyon kedvesek, udvariasak és segítőkészek. Kiemelném Roxánát és Dórát, mivel velük találkoztam a legtöbbet.
Maradjanak ilyenek, köszönöm a munkájukat! Már több ismerősömnek ajánlottam a Naturadentet.

- Medgyes Anikó -

Dr. Boka Nóra

Dr. Boka Nóra

Tisztelt Naturadent!

Egy hosszabb kezeléssorozat után –és miután ma is beszéltem rendelőjükről ismerőseimnek- döntöttem úgy, hogy visszajelzést adok eddigi tapasztalataimról.

Számos rossz élmény (rossz bánásmód, professzionalizmus teljes hiánya) után egy barátom pozitív tapasztalata és biztatása révén jutottam el Önökhöz. Több fogorvosnál is jártam az elmúlt években de a konzultációkon érzett rossz benyomások miatt sosem kértem időpontot kezelésekre. A honlapon található teljes körű információ és a problémamentes időpont egyeztetés után nyugodtan léptem be a rendelőbe az első kezelésemre és konzultációmra. A recepción nagyon kedvesen fogadtak és segítőkészen válaszoltak minden kérdésemre akár személyesen, akár telefonon/e-mailben minden alkalommal. Amennyiben probléma merült fel azt is mindig professzionálisan kezelték, minden szempontot figyelembe véve. Egyszer elmentem egy előre egyeztetett időpontra, de az valamilyen oknál fogva nem lett rögzítve a rendszerükben, de a recepción mindent megtettek, hogy mihamarabb időpontot kapjak (amire egyelőre azért nem került sor mert el kellett utaznom) illetve felajánlották, hogy egy másik kolléga el tudná végezni a tömést a megadott időpontban (ez sajnos, mivel ragaszkodom a doktornőhöz, nem valósult meg). Az ilyen segítőkész hozzáállást sajnos szintén csak nagyon kevés helyen tapasztaltam…

Nem emlékszem mindenki nevére de mindenki aki részt vett a kezelésemben nagyon figyelmes, kedves és professzionális volt. Nekik ezúton is köszönöm!!!! Ugyanis az első találkozás az én esetemben sorsdöntő, már egy minimális negatív benyomás hatására is meghátrálok. Bevallom eddig rettegtem a fogorvosoktól, két nagyon rossz és fájdalmas kezeléssel a hátam mögött két másik rendelőben. Az első alkalommal Boka Nóra doktornőhöz kerültem aki a konzultáció során részletesen elmagyarázta milyen problémákkal állunk szemben illetve milyen kezelések szükségesek. Nóra határozott és megnyugtató hozzáállásának köszönhetően már az első alkalommal meggyőzött arról, hogy sajnos ki kell húzza egy gyulladt fogam (ezt már más fogorvosok is meg szerették volna tenni…). A foghúzás legnagyobb meglepetésemre teljesen fájdalom- és félelemmentesen zajlott, nagyon megnyugtató volt, hogy a doktornő folyamatosan tájékoztatott arról, hogy mi történik, kérdezte hogy érzek-e fájdalmat és biztatott, hogy hamarosan készen vagyunk. A húzás után minden információval elláttak és a lelkemre kötötték hogy ha bármi furcsa dolgot érzek, telefonáljak / jöjjek be. Szerencsére erre nem került sor, a kezelés jól sikerült. Ezek után több alkalommal jártam Nóránál fogtömésre (szintén pozitív eredménnyel és élményekkel) és el kell hogy mondjam, szívesen jöttem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok és azt a szolgáltatást kapom, amit ígérnek, illetve emberségesen és odafigyeléssel kezelik a problémáimat. Biztos vagyok benne hogy a Naturadent többi fogorvosa is legalább olyan profi és maximálisan betegközpontú, mint a doktornő, de én sosem kértem másik orvoshoz időpontot és nem szeretnék a jövőben sem (még hátravan néhány fogtömés és egy fogpótlás). Az én esetemben ez bizalmi kérdés, nem csupán egy probléma megoldása. Az utóbbi időben számos ismerősömnek számoltam be az itteni pozitív élményeimről, remélem – ha majd sor kerül rá – ők is stresszmentes, professzionális kezelésben részesülnek majd!

Ezúton is köszönöm munkájukat, külön köszönet a kezelőorvosomnak és az összes kedves asszisztensének!

Köszönettel:

- C. Noémi -

Írja meg Ön is véleményét

Írja meg véleményét!

Ossza meg másokkal is gondolatait, érzéseit, élményeit fogászatunkról, kezeléseinkról, kollégáink segítségéről
captcha

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

captcha

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.