Naturadent - Esztétikai és lézerfogászat

Vélemények

Pácienseink mondták

Ismerje meg fogorvosainkat

Pácienseink véleménye… Nézze meg a videós véleményeket is!

Dr. Boka Nóra

Dr. Boka Nóra

Tisztelt Naturadent!

Egy hosszabb kezeléssorozat után –és miután ma is beszéltem rendelőjükről ismerőseimnek- döntöttem úgy, hogy visszajelzést adok eddigi tapasztalataimról.

Számos rossz élmény (rossz bánásmód, professzionalizmus teljes hiánya) után egy barátom pozitív tapasztalata és biztatása révén jutottam el Önökhöz. Több fogorvosnál is jártam az elmúlt években de a konzultációkon érzett rossz benyomások miatt sosem kértem időpontot kezelésekre. A honlapon található teljes körű információ és a problémamentes időpont egyeztetés után nyugodtan léptem be a rendelőbe az első kezelésemre és konzultációmra. A recepción nagyon kedvesen fogadtak és segítőkészen válaszoltak minden kérdésemre akár személyesen, akár telefonon/e-mailben minden alkalommal. Amennyiben probléma merült fel azt is mindig professzionálisan kezelték, minden szempontot figyelembe véve. Egyszer elmentem egy előre egyeztetett időpontra, de az valamilyen oknál fogva nem lett rögzítve a rendszerükben, de a recepción mindent megtettek, hogy mihamarabb időpontot kapjak (amire egyelőre azért nem került sor mert el kellett utaznom) illetve felajánlották, hogy egy másik kolléga el tudná végezni a tömést a megadott időpontban (ez sajnos, mivel ragaszkodom a doktornőhöz, nem valósult meg). Az ilyen segítőkész hozzáállást sajnos szintén csak nagyon kevés helyen tapasztaltam…

Nem emlékszem mindenki nevére de mindenki aki részt vett a kezelésemben nagyon figyelmes, kedves és professzionális volt. Nekik ezúton is köszönöm!!!! Ugyanis az első találkozás az én esetemben sorsdöntő, már egy minimális negatív benyomás hatására is meghátrálok. Bevallom eddig rettegtem a fogorvosoktól, két nagyon rossz és fájdalmas kezeléssel a hátam mögött két másik rendelőben. Az első alkalommal Boka Nóra doktornőhöz kerültem aki a konzultáció során részletesen elmagyarázta milyen problémákkal állunk szemben illetve milyen kezelések szükségesek. Nóra határozott és megnyugtató hozzáállásának köszönhetően már az első alkalommal meggyőzött arról, hogy sajnos ki kell húzza egy gyulladt fogam (ezt már más fogorvosok is meg szerették volna tenni…). A foghúzás legnagyobb meglepetésemre teljesen fájdalom- és félelemmentesen zajlott, nagyon megnyugtató volt, hogy a doktornő folyamatosan tájékoztatott arról, hogy mi történik, kérdezte hogy érzek-e fájdalmat és biztatott, hogy hamarosan készen vagyunk. A húzás után minden információval elláttak és a lelkemre kötötték hogy ha bármi furcsa dolgot érzek, telefonáljak / jöjjek be. Szerencsére erre nem került sor, a kezelés jól sikerült. Ezek után több alkalommal jártam Nóránál fogtömésre (szintén pozitív eredménnyel és élményekkel) és el kell hogy mondjam, szívesen jöttem, mert tudtam hogy jó kezekben vagyok és azt a szolgáltatást kapom, amit ígérnek, illetve emberségesen és odafigyeléssel kezelik a problémáimat. Biztos vagyok benne hogy a Naturadent többi fogorvosa is legalább olyan profi és maximálisan betegközpontú, mint a doktornő, de én sosem kértem másik orvoshoz időpontot és nem szeretnék a jövőben sem (még hátravan néhány fogtömés és egy fogpótlás). Az én esetemben ez bizalmi kérdés, nem csupán egy probléma megoldása. Az utóbbi időben számos ismerősömnek számoltam be az itteni pozitív élményeimről, remélem – ha majd sor kerül rá – ők is stresszmentes, professzionális kezelésben részesülnek majd!

Ezúton is köszönöm munkájukat, külön köszönet a kezelőorvosomnak és az összes kedves asszisztensének!

Köszönettel:

- C. Noémi -

Szűcs Adél

Szűcs Adél

Kedves NaturaDent Csapat!

Nagyon kritikusnak tartom magam abban ,hogy ha egy szolgáltatásért fizetek azért milyen minőségű munkát kapok.
Fogászati kezelések során pedig még kritikusabb vagyok mint általában.
Fogkő eltávolítás kapcsán kerültem Szűcs Adél kisasszonyhoz.
Gyors állapotfelmérés után fényképeket készített a fogsoromról, ismertette a kezelés menetét, hosszát és a kezelés után milyen változásokat fogok érzékelni rövid és hosszútávon.
A kezelés alatt folyamatosan figyelt a legkisebb rezdüléseimre és tájékoztatott a hátralévő időről.
Kezelés végeztével ismertette a helyes fogkefe használatot,hangsúlyozta és megmutatta a fogselyem és fogközi kefe fontosságát.
Korábban ilyen beavatkozáson nem volt részem, emiatt szükséges volt egy második körre is.
Akkor már bátran és szinte egy új fogsorral ülhettem vissza a székbe amitől korábban annyira tartottam.
Rövid kezelés után megint készültek fényképek a fogsoromról és szégyenkezve tapasztaltam, hogy korábban mennyire elhanyagoltam látván az újdonsült eredményt.
Mivel nem csak kezelést kaptam, hanem egy tájékoztatást, egy emlékeztető frissítést arról, hogyan figyeljek jobban oda a szájhígéniára, emiatt mindennap többször is eszembe jutnak a szavai.
Ebben pedig a legjobb, hogy nem a fájdalom jut eszembe ezekről a kezelésekről, hanem, hogy valaki tett valamit a fogsoromért amit most már nekem kell tovább ápolni és rendbe tartani az elmondottaknak megfelelően.

Köszönöm!

- Pataki Zsolt -

Írja meg Ön is véleményét

Írja meg véleményét!

Ossza meg másokkal is gondolatait, érzéseit, élményeit fogászatunkról, kezeléseinkról, kollégáink segítségéről
captcha

Lap tetejére
Kedves Látogatónk!
Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy válaszolhassunk önnek. Adatait bizalmasan kezeljük.
bezárás/close

captcha

Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt olvasható.